De stichting organiseert activiteiten voor kinderen met selectief mutisme en hun ouders. Heb je ideeën voor een activiteit of wil je met ons een activiteit organiseren bij je in de buurt? Stuur dan een mailtje naar stichtingselectiefmutisme@gmail.com  

 

Soms stuit je op dingen die bij je kind door selectief mutisme niet zo soepel gaan of helemaal niet mogelijk zijn. Veel ouders met een kind met selectief mutisme hebben soortgelijke ervaringen. Vind je het fijn om met andere ouders hierover te praten? Op het ouderplatform van stichting selectief mutisme op Facebook kun jij je verhaal of vragen delen met ander ouders. 

 

Op de site publiceren wij ook verhalen van ouders. Wil jij ook met jouw verhaal op de website staan en zo andere ouders helpen? Stuur dan je verhaal naar stichtingselectiefmutisme@gmail.com

 

Alle verhalen worden anoniem gepubliceerd. 

Informatie

 

Informatie is heel belangrijk als het om selectief mutisme gaat. Voor de leerkracht, de behandelaar, maar ook voor jezelf als ouder of familielid. Er zijn verschillende boeken, websites en artikelen die je hiervoor kunt gebruiken.  Ook zijn er diverse kinderboeken geschreven over angst, verlegenheid en selectief mutisme. 

Social media

 

Je kunt stichting selectief mutisme ook vinden op Instagram, LinkedIn en Facebook onder de “Stichting selectief mutisme”. Op Facebook vind je ook de besloten groep “Ouderplatform selectief mutisme”. Deze groep is enkel voor ouders en bedoeld om met elkaar in contact te komen, ervaringen te delen of vragen te stellen. 

Op Instagram zijn nog meer informatieve  accounts actief die  een kijkje waard zijn, waaronder mijnstemteltook, fight_selectiefmutisme, selectief_mutisme_jongeren en breekdestilte.