Heb je zelf selectief mutisme of ken je iemand met selectief mutisme? Dan wil je hier misschien meer over weten. Er zijn verschillende boeken geschreven over selectief mutisme waaronder deze van Eustache Sollman. 

Profielwerkstuk van Alison

 

Alison heeft tot groep 7 van de basisschool  selectief mutisme gehad. In havo 5 maakte ze haar profielwerkstuk over selectief mutisme. Ze geeft daarin informatie over selectief mutisme en legt uit hoe het voor haar was om selectief mutisme te hebben. 

PWS Selectief Mutisme
PDF – 14,4 MB 121 downloads

 

Stichting selectief mutisme wil graag activiteiten organiseren voor jullie. Vind je het leuk om iets te gaan doen met andere jongeren met selectief mutisme en heb je een leuk idee? Laat dit ons dan weten via stichtingselectiefmutisme@gmail,com 

Activiteiten die wij of andere organisaties voor jullie organiseren plaatsen wij op Instagram, Facebook en op deze website.

Selectief mutisme op Instagram

 

Wij volgen op Instagram een aantal jongeren met selectief mutisme. Ze schrijven over gebeurtenissen die lastig voor hen zijn of dingen die juist helpend zijn geweest. Misschien maak jij wel soort gelijke dingen mee en vind je het fijn om hierover te lezen.


Webshop Sarah & Floor

 

Sarah & Floor hebben nu ook een eigen webshop! Je shopt hier bijvoorbeeld tassen, shirts en hoodies met hun eigen ontwerpen. Alle ontwerpen hebben iets te maken met selectief mutisme.

https://selectiefmutismejongeren.jouwweb.nl/webshop